Elektroninės parduotuvės pirkimo ir pardavimo taisyklės

 

Mes gerbiame Jūsų privatumą, todėl nerenkame jokių nereikalingų duomenų, kurie būtų skirti bet kam kitam išskyrus kokybiškam paslaugų teikimui ir maloniam naršymui dogsofvilnius.com. 

Užtikriname, kad visi Jūsų duomenys tvarkomi ir saugomi pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatyme numatytus reikalavimus bei kitus Lietuvos Respublikoje asmens duomenų apsaugą reglamentuojančius teisės aktus, taikant reikiamas organizacines ir technines priemones skirtas apsaugoti Jūsų duomenis nuo atsitiktino ar neteisėto atskleidimo, sunaikinimo, pakeitimo, taip pat nuo neteisėto tvarkymo veiksmų.

 

Visa informacija yra šifruojama tiek ją perduodant, tiek saugant.

Dogs of Vilnius kolektyvas supažindintas su asmens duomenų apsaugos reikalavimais ir užtikrina nustatytų organizacinių priemonių dėl duomenų tvarkymo laikymąsi. Prieigą prie duomenų turi tik Dogs of Vilnius įgalioti asmenys, kurie atsakingi už Dogs of Vilnius svetainės techninę, komercinę bei turinio redakcinę priežiūrą.

Rekomenduojame sukurti saugų slaptažodį, kurį naudosite mūsų svetainėje. Jūs patys esate atsakingi už slaptažodžio konfidencialumą ir privalote neatskleisti bei nesidalinti juo su trečiaisiais asmenimis bei saugiai jį tvarkyti. Jūsų asmens duomenų valdytojas yra Dogs of Vilnius.

 

Kaip ir kokius duomenis renkame

Naudojantis mūsų svetaine, Jūsų asmens duomenys pradedami rinkti kai jūs patys juos mums pateikiate, arba duodate sutikimą juos rinkti ir naudoti. Kai Jūs naudojatės dogsofvilnius.com, mūsų serveriai įrašo informaciją (“log data”), įskaitant informaciją, kurią Jūsų naršyklė automatiškai siunčia kiekvieną kartą, kai lankotės dogsofvilnius.com. Šie prisijungimo duomenys apima IP adresą, lankomų svetainių adresus ir veiklą, kuriose yra įdiegtos nuorodos į dogsofvilnius.com paieškas, naršyklės tipą ir nustatymus, prisijungimo data ir laikas, taip pat slapukų duomenis ir naudojamo įrenginio duomenis. Šie duomenys lankytojų identifikavimo tikslu nenaudojami, statistinis jų apdorojimas nevyksta, tokie duomenys niekam neperduodami ir yra saugomi tik su elektroninės parduotuvės dogsofvilnius.com teisių apsauga susijusiais tikslais.

Duomenis, kuriuos pateikiate tiesiogiai dogsofvilnius.com – tai apima Jūsų vardą, pavardę, telefono ryšio numerį, adresą, elektroninio pašto adresą, su pirkimu susijusią informaciją (pirkimo data, prekės kaina, kiekis, žyma apie užsakymo vykdymo eigą, IP adresas, nuolaidos kodas, užsakymo data, prekės pavadinimas, prekės kodas), mokėjimo informaciją, pristatymo duomenis (adresas ir telefono numeris). Jei buvo pirkta kitam asmeniui, mes surenkame jų pristatymo duomenys ir kontaktinę informaciją.

Sistemos klaidų atvejais, mes renkame diagnostikai būtiną informaciją, įskaitant įrenginio parametrus, IP adresą, naršyklės slapukų reikšmes, sistemos kintamųjų reikšmes, vartotojo identifikatorių, tinklalapio adresą. Mes imamės visų priemonių, kad asmens duomenų rinkimas tokiais atvejais būtų minimalus.

Mes renkame jūsų kontaktinius duomenis, įskaitant vardą, el. paštą, telefoną, susirašinėjimų istoriją. Galima kreiptis el. paštu, telefonu, per kontaktų formas, integruotas susirašinėjimo priemones, per Facebook. Dogsofvilnius.com naudoja slapukus ir kitas sekimo technologijas, kad galėtų suteikti reikiamą funkcionalumą ir atpažinti jus kitose paslaugose ir įrenginiuose.

 

Kam naudojame surinktus duomenis?

Užtikriname, kad Jūsų asmeninius duomenis, naudojame sąžiningai, teisėtu tikslu ir tik tokia apimtini bei tokį laikotarpį, koks būtinas tiems tikslams pasiekti. Jūsų el. pašto adresas skirtas identifikuoti jus prisijungiant prie dogsofvilnius.com, o jūsų asmeniniai duomenys, tokie kaip vardas, pavardė, adresas ir pan. naudojami apdoroti jūsų užsakymus ir sėkmingai pristatyti prekes jūsų nurodytu adresu. Be atskiro sutikimo, šie duomenys nebus naudojami jokiems kitiems tikslams.

Dogsofvilnius.com naudojami slapukai taip pat jūsų asmeninė informacija. Dalis slapukų yra būtini, kad dogsofvilnius.com jūsų naršyklėje ar įrenginyje veiktų tiksliai, likę slapukai, kuriuos bet kada galite išjungti, skirti kaupti ir analizuoti dogsofvilnius.com lankomumo statistiką ir vartotojų elgseną, pateikti tinkamas rekomendacijas kituose tinklalapiuose ir panašiai.

 

Su kuo ir kodėl dalinamės informacija

Jūsų asmeniniai duomenys pas mus yra saugūs. Tačiau, kad dogsofvilnius.com galėtų tinkamai veikti, o jus visuomet pasiektų užsakyta prekė, privalome jūsų duomenimis pasidalinti su savo partneriais.
Pavyzdžiui, bankus, su kuriais bendradarbiaujame, pasiekia informacija apie užsakytą prekę ir sumą kurią reikia apmokėti, kurjerių tarnybos gauną informaciją kokiu adresu prekę pristatyti, bei telefono numerį, kuriuo galėtų su jumis susisiekti.

Užtikriname, kad partnerius renkamės atsakingai, ir tik tokius, kurie suteikia pakankamų garantijų, kad duomenų tvarkymas atitiks BDAR reikalavimus, įskaitant tvarkymo saugumą.

Kokia Jūsų asmeninė informacija gali būti perduodama: Kai perkate dogsofvilnius.com naudodamiesi savo mokėjimo kortele, dogsofvilnius.com pateikia reikalingą informaciją mokėjimui atlikti (pvz., Jūsų mokėjimo kortelės informaciją, kontaktinę informaciją ar kitą informaciją) pasirinktam bankui bei banko mokėjimų portalo paslaugos techniniam teikėjui, sutinkant, kad šie juos tvarkytų. Partneriams, kad mes galėtume įvykdyti Jūsų užsakymus laiku ir tinkamai.

 

Kiek laiko saugomi duomenys

Mes saugome jūsų informaciją tik tiek, kiek tai susiję su sutarčių vykdymu ir šioje Privatumo politikoje ir asmens duomenų apsaugos nuostatose nurodytų tikslų įgyvendinimu. Tai taip pat taikoma visiems, su kuriais dalijamės jūsų informacija ir kurie teikia paslaugas mūsų vardu. Jūsų duomenys, susiję su elektronine prekyba tvarkomi ir saugomi 2 metus nuo paskutinio Jūsų apsilankymo dogsofvilnius.com arba paskutinio pirkimo dienos. Diagnostinė informacija saugoma iki problemos sutvarkymo, bet ne ilgiau nei 180 dienų.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę sužinoti, kokius jūsų asmeninius duomenis esame sukaupę.

Jūs turite teisę sužinoti, kokiems duomenų gavėjams jūsų asmens duomenys tiekiami ir buvo pateikti per paskutinius 1 metus.

Jūs turite teisę paprašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius duomenis.

Jūs turite teisę paprašyti ištrinti sukauptus asmeninius duomenis apie jus.

Jūs turite teisę paprašyti nustoti apdoroti sukauptus jūsų asmeninius duomenis.

Jei norite gauti informaciją apie surinktą informacija apie jūsų asmens duomenis ar kreiptis dėl neteisingų, neišsamių ar netikslių duomenų tvarkymo ir prašyti ištaisyti siųskite mums užklausą el. pašto adresu info@dogsofvilnius.com.

Mes galime paprašyti patvirtinti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, leidžiančio tinkamai identifikuoti Jus. Jums patvirtinus tapatybę, informacija apie jūsų tvarkomus duomenis pateikiama per 30 kalendorinių dienų nuo prašymo raštu pateikimo dienos.Informacija pateikiama nemokamai. Jei nustatytume, kad prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, mes galime imti pagrįstą mokestį, atsižvelgdami į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašoma, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal prašymą.

Savo teisėmis galite pasinaudoti tiesiogiai kreipdamiesi el. paštu info@dogsofvilnius.com.

 

Nepilnamečių asmenų duomenų apsauga

Dogsofvilnius.com elektronine parduotuve galite naudotis tik tuo atveju, jei esate vyresni nei 16 metų amžiaus. Jei esate jaunesni nei 16 m. amžiaus, neturėtumėte pateikti savo asmens duomenų dogsofvilnius.com be tėvų ar globėjų sutikimo.

Jei esate tėvai/globėjai ir sužinojote, kad jūsų nepilnametis vaikas, jaunesnis nei 16 m., naudoja dogsofvilnius.com elektroninę parduotuvę, o jūs nenorite to, susisiekite el. paštu info@dogsofvilnius.com ir mes pašalinsime visus susijusius duomenis kaip įmanoma greičiau.

 

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo

Jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos, susisiekite su mumis el. pašto adresu info@dogsofvilnius.com ir mes pasistengsime kuo greičiau išspręsti kilusias problemas.

Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

 

Kaip keičiama privatumo politika

Privatumo politikos nuostatos peržiūrimos ir atnaujinamos pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą, informacinių ir komunikacinių technologijų naudojimą.

Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami dogsofvilnius.com

 

Dogsofvilnius.com privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2020-04-24. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės dogsofvilnius.com teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate mums, kad sutinkate su šiais atnaujinimais ir sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi remiantis šia Privatumo politika.